Overslaan en naar de inhoud gaan

Word Sponsor

Sponsor het Museum Plantin-Moretus, een uniek stuk Werelderfgoed. Bewaar het museum mee voor de toekomst. Het Museum Plantin-Moretus heeft ondernemingen veel te bieden.

Wat wint u als sponsor?

Geld investeren in cultuur levert prestige en imago-verbreding op. Kunst en cultuur kan uw bedrijf inzetten in de marketingstrategie.

Een museum sponsoren betekent dat uw onderneming zich profileert als een ‘good citizen’. U levert aan iedere bezoeker een blijvend bewijs van uw inzet. U krijgt er een prestigieus visitekaartje voor uw onderneming bij.

Bovendien leveren wij u concrete tegenprestaties. U krijgt bij elk sponsorpakket ‘exposure’ en ‘hospitality’ returns: opvallende visibiliteit, deelname aan belangrijke netwerkevenementen voor u en uw relaties, gratis toegang tot het museum en events, gebruik van de historische museuminfrastructuur voor uw exclusieve bedrijfsevents.

Deze samenwerking geeft uw onderneming de kans om belangrijke objectieven te realiseren.

Hoe sponsort u?

Sponsor worden kan met diverse formules en op verschillende niveaus. Uw onderneming verbindt zich als Sponsor tot een sponsorpakket voor een partnership van korte, projectgebonden duur. Houdt u meer van lange termijn? Dan wordt u bedrijfspartner op structurele basis, verspreid over enkele jaren.

Hoe wordt u sponsor?

Wij staan open voor uw wensen en zorgen voor uw partnershipformule op maat. Elke sponsoring is belangrijk voor ons - ongeacht de grootte. Wij zijn elke sponsor oprecht dankbaar!

Neem contact met ons op

 

Onder andere ExxonMobil en Niko Group gingen u reeds voor

Museum Plantin-Moretus

Unesco werelderfgoed

Slogan icons

Meld je aan voor de nieuwsbrief